Üveyikli İlkokulu

Vizyon: Her gün daha iyiye ulaşmak için çalışılan, Herkesin destek olduğu, Her öğrencinin başardığı ve tüm imkansızlıklarını yenmiş bir okul olmak.

Misyon: Atatürk ilkelerine ve milli değerlere bağlı, okuyan, araştıran, sorgulayan, düşüncelerini ifade edebilen, özgüveni gelişmiş, hoşgörülü, sosyal, paylaşımcı, çevreye duyarlı insanlar yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 09:00-14:30
Isınma: Soba
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 372 357 87 33

WEB - https://uveyikli67ilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ÜVEYİKLİ KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ ÜVEYİKLİ MERKEZ KÜME EVLERİ NO: 1 EREĞLİ / ZONGULDAK

Öğretim Şekli :Normal Öğretim- Birleştirilmiş Sınıf

Yerleşim Yeri - Üveyikli Köyü 3 mahalleden oluşmaktadır. Okulun bulunduğu mahallenin adı merkez mahalledir. mahalle 50 haneden oluşup 350 nüfusa sahiptir. Köyde kanalizasyon ve içme suyu şebekesi mevcuttur.

Ulaşım İlçeye ulaşım köy minibüsü ile sağlanmaktadır. Yol asfalttır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Köyümüzün Kdz. Ereğli´ye uzaklığı 23 km, Zonguldak´a uzaklığı 83 km dir.